JONGEREN

Jongens- en meidenkringen tot 30 jaar

Kletsen met je vrienden over die leuke jongen die je zo vaak tegenkomt in de gym of supermarkt. Praten met je vriendinnen over de vlinders die je voelt wanneer dat leuke meisje weer voorbijloopt. Je zou het willen, maar helaas, je vrienden zijn hetero en begrijpen er weinig van. Om maar te zwijgen over je coming out… want met wie deel je dié gevoelens?

Herkenbaar? Maak dan eens kennis met de jongens- en meidenkringen. Jonge mensen die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. Leeftijdsgenoten die ook voelen wat jij voelt (en kijken naar waar jij naar kijkt). Samen praten over leuke, spannende en misschien moeilijke zaken. Het kan bij De Kringen. Sterker nog, daar zijn onze avonden voor!

opdeeersteavond

Samen praten, samen doen
Hoewel het fijn is om te weten dat er een plek is voor jouw vragen en voor goede gesprekken, zitten we natuurlijk niet alleen maar in een kring, letterlijk dan. Met vrienden doe je immers veel meer! Samen stappen, die spannende homokroeg ontdekken, naar de bios of een dagje shoppen. Het wordt allemaal makkelijker en vooral leuker wanneer je het samen doet!

Ben je net in Utrecht of omgeving komen wonen voor je studie? Of woon je er al tijden, maar ken je nog weinig homo’s? Twijfel niet langer en meld je nu aan voor een kring!

Weten wat er zoal in een kring gebeurt en hoe zo’n avond eruit ziet? Lees dan dit interview over een meiden-/vrouwenkring!